Merken

Bij ABW bent u aan het juiste adres voor gerenommeerde merken weegsystemen en toebehoren. ABW voert onder meer producten van onderstaande fabrikanten/merken. Staat uw merk er niet tussen? Ook dan helpen we u uiteraard graag verder. Neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 0321-700223, dan informeren we u graag over de mogelijkheden.

Rinstrum

Rinstrum begeeft zich sinds 1992 op de markt voor industriële weegoplossingen, waarvan de indicatoren de meeste bekendheid genieten. Rinstrum producten worden geroemd om hun innovatieve ontwerp, hoge betrouwbaarheid, betaalbaarheid en goede prestaties.

Flintec

Het in 1968 opgerichte Flintec is een toonaangevende fabrikant van load cellen en toebehoren. Met Flintec bent u verzekerd van robuuste weegcomponenten en uiterst nauwkeurige wegingen voor uiteenlopende industriële weeg-, afvul- en doseertoepassingen.

Zemic

Zemic is sinds 1965 actief in de wereld van load cellen en toebehoren onder de leus “We believe we make you stronger”. Een visie waar we ons als ABW maar al te goed in herkennen. Met Zemic bent u verzekerd van producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Systec

Het Duitse Systec ontwikkelt en produceert sinds 1994 industriële indicatoren voor zowel statische als dynamische weegsystemen. Systec indicatoren staan voor topontwerp, krachtige prestaties, een hoog gebruiksgemak en Deutsche Gründlichkeit.

ADAM Equipment

ADAM Equipment is sinds 1972 actief in het leveren van kwaliteitsweegsystemen en professionele weegapparatuur. De weegapparatuur staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding, intuïtieve werking en hoge gebruikerservaring.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Een groot deel van ons leveringsprogramma en diensten vindt u op onze website. Mocht u echter niet vinden wat u zoekt of aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Vraag informatie aan

Formulier succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw