Onderhoud weegschalen

Weegt de betrouwbaarheid en goede conditie van uw weegschalen zwaar voor u? Laat uw weegschalen dan regelmatig controleren op de essentiële punten voor een goede werking en laat ze gelijk kalibreren en keuren.

Met onze jarenlange ervaring en kennis over veel weegschalen, kunnen wij uw weegschaal onderhouden. Dit kan incidenteel. Beter is dit structureel te laten doen: we bieden een voordelig onderhoudscontract. Aan de hand van de technische staat komen wij met het advies om iets wel of niet te vervangen.

Weegschaal onderhoud

Onderhoudsabonnement

Wanneer u een onderhoudsabonnement afsluit voor uw weegapparatuur ontzorgen we u (half)jaarlijks van onderhoud, kalibratie en keuring van uw weegapparatuur. De frequentie bepaalt u natuurlijk zelf of wordt bepaald door uw kwaliteitsnormen (ISO en/of HACCP). Gebruikt u de weegapparatuur voor handelsdoeleinden, dan wordt deze geijkt, dat wil zeggen gekeurd volgens de wettellijke eisen (de Metrologiewet).

Met een abonnement wordt de (half)jaarlijkse controle niet vergeten: wij benaderen u voor een afspraak. We bieden een voordelige abonnementsprijs inclusief voorrijkosten, arbeid, gebruik van gecertificeerde gewichten voor de kalibratie en ijking en het kalibratiecertificaat. In de abonnementsprijs worden de kosten voor de eventueel te vervangen onderdelen en eventuele meer-uren voor benodigde reparaties niet begrepen, omdat deze kosten variabel of niet aan de orde zijn. Met een abonnement wordt de (half)jaarlijkse controle niet vergeten. U hoeft er niet meer aan te denken: wij benaderen u voor een afspraak. Een (lange) opzegtermijn op uw abonnement hebben we niet: een telefoontje of mail is genoeg om op te zeggen of aan te melden.