Weegschaal voor slagerij

Na het uitbenen, trancheren en anderszins bereiden van vlees(waren) wilt u zeker zijn van een correcte gewichtsregistratie en prijsbepaling. Bij prijsberekeningen telt immers elke gram. Maar wat als we u nu vertellen dat er een weegschaal voor slagerijen op de markt is waarmee u ook uw omloopsnelheid aanzienlijk kunt verhogen? Maak kennis met de ABW-100!

ABW-100: de alleskunner onder de slagerijweegschalen

Naast nauwkeurig wegen, prijzen berekenen en bonnen printen beschikt de ABW-100 winkelweegschaal over functionaliteiten die uw orderafhandeling naar het volgende niveau brengen. Zo kunt u…

  • … zelf voedingswaarden- en allergenenoverzichten opstellen, ook van samengestelde producten;
  • … zelf rapporten genereren die u inzicht geven in uw verkoopprocessen en grootste omzetkansen;
  • … in-store promoties vertonen op het frontdisplay;
  • … koppelingen maken met productspecificatie-, receptuurbeheer-, spaarmodule- en boekhoudsoftware.

Doordat de ABW-100 beschikt over een ingebouwde server, bent u voor de beschikbaarheid van het systeem niet afhankelijk van een (werkende) internetverbinding!

De ABW-100 in een notendop

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Intuïtieve touchscreen navigatie, databases, prijscalculaties en receptuurbeheer
Van alle gemakken voorzien
Van alle gemakken voorzien
Diverse koppelingen mogelijk, waaronder boekhoudsoftware en webshops
Tijdbesparend kassa- en weegsysteem
Tijdbesparend kassa- en weegsysteem
Snelle toegang tot product(lijst)en, zonder handmatige invoer van PLU-codes

Voldoe(t) aan alle regelgeving

De omkasting en het statief van de ABW-100 weegschaal is uitgevoerd in hoogwaardig rvs. De bijbehorende bonprinter is geïntegreerd in het statief; de benodigde bekabeling is in het frame weggewerkt. Belangrijke eigenschappen in het kader van eenvoudig desinfecteren en voedselveilig werken in overeenstemming met de HACCP-eisen.

Met de ABW-100 winkelweegschaal kunt u daarnaast voedingswaarden- en allergenenoverzichten opstellen en uitdraaien. Met deze functionaliteit voldoet u eenvoudig aan de strenge etiketteringsregels die gelden voor bewerkte voedingsmiddelen.

Houd meer tijd over voor zaken die ertoe doen

Het handmatig invoeren van PLU-codes is een tijdrovende en inefficiënte bezigheid, waar zowel uw medewerkers als klanten hinder van ondervinden.

De ABW-100 winkelweegschaal beschikt over intuïtieve zoekfuncties en filteringsopties, waardoor het niet meer nodig is om PLU-codes uit het hoofd te leren of van een vel papier af te lezen. Dit verhoogt de doorloopsnelheid in uw slagerij. Winkelbedienden houden zo meer tijd over voor andere zaken die ertoe doen, zoals interactie met klanten.

Ook op administratief vlak zorgt de ABW-100 voor een aanzienlijke lastenverlichting. Zo wordt uw financiële verwerking kinderspel met een rechtstreekse koppeling aan uw boekhoudprogramma. We kunnen ons immers zo voorstellen dat u er na een lange dag werken niet op zit te wachten handmatig het kasboek aan te moeten vullen.

Laat uw ambacht centraal staan! De ABW-100 regelt de rest.

Download onze brochure

In onze brochure ontdekt u alle voordelen van de ABW-100. Vele slagerijen gingen u al voor.

  • Inzicht in de weeg- en prijsmogelijkheden;
  • Visuals van de bediende schermen en intuïtieve interface;
  • Informatie over koppelingen met externe softwarepakketten.

Laat u vrijblijvend adviseren

Ook eens sparren over onze unieke winkelweegschalen? Onze experts staan graag voor u klaar. Neem contact op voor vrijblijvend advies op maat.