Weegoplossingen voor veeteelt en veterinair gebruik

“AB Weegtechniek heeft onze weegbrug perfect gereviseerd. We kunnen er weer jaren mee vooruit.”
- Jan-Willem van den Brink - Schriek & Hol

Weegoplossingen voor al uw weeguitdagingen

Een weegsysteem komt pas tot zijn recht wanneer deze volledig is afgestemd op het beoogde gebruik. Of uw wegingen nu betrekking hebben op veterinaire toepassingen, precisievoedering, fokprogramma’s of het bepalen van de slachtrijpheid van vee, u wilt kunnen vertrouwen op een optimale werking van uw weegsysteem. ABW biedt verschillende (maatwerk)oplossingen om gehoor te geven aan uw specifieke weegwensen.

ABW heeft verschillende oplossingen voor verschillende gewichtsklassen. Daarbij houden we onder meer rekening met de volgende aspecten:

Bestandheid tegen uitwerpselen
Bestandheid tegen uitwerpselen
U kunt dieren tijdens het wegen moeilijk vragen om hun toiletgang even uit te stellen. Daarom is het van belang dat de constructie goed is opgewassen tegen urinezuren en mest.
Materiaalbehoud en dierveiligheid
Materiaalbehoud en dierveiligheid
We werken de bekabeling netjes voor u weg. Dat ziet er niet alleen frisser en professioneler uit, maar voorkomt ook dat kabels kunnen beschadigen of de dieren zelf letsel oplopen.
Beweeglijkheid van dieren
Beweeglijkheid van dieren
Qua beweging zijn dieren onberekenbaar. Ze blijven zelden lang op hun plek staan. Met behulp van een dierweegfunctie wordt het goede gewicht berekend, ook bij beweging.

Test

  • Bekijk categorie
    Heavy duty weegschaal
  • Bekijk categorie
    Tafelweegschaal
  • Bekijk categorie
    Landbouw weegschaal

Deze tevreden klanten gingen u al voor

Controle-unit WUR-weegbrug

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u meer weten over de weegoplossingen van ABW? Of zoekt u specifieke uitvoeringen en/of afmetingen die buiten het gangbare aanbod vallen? Neem contact op met onze experts voor vrijblijvend advies. We helpen u graag vooruit, ook met maatwerkoplossingen.