Weegoplossingen voor op- en overslag

“AB Weegtechniek heeft onze weegbrug perfect gereviseerd. We kunnen er weer jaren mee vooruit.”
- Jan-Willem van den Brink - Schriek & Hol

Voor betrouwbare logistieke processen

In de wereld van op- en overslag speelt nauwkeurig wegen een essentiële rol. Of het nu gaat om gewichtsbepaling van inkomende of uitgaande producten/grondstoffen: industriële weegoplossingen zijn cruciaal om een efficiënt en betrouwbaar logistiek proces te waarborgen. Een goede werking en nauwkeurigheid is een must. Immers: onnauwkeurige metingen kunnen leiden tot fouten in voorraadbeheer, facturering en claims die daaruit voortvloeien.

Volledig afgestemd op de gebruiksomgeving
Volledig afgestemd op de gebruiksomgeving
Om een langdurige en goede werking te waarborgen houden we rekening met omgevingsfactoren zoals vochtigheid, trillingen en corrosieve stoffen. Op basis van het gebruik stellen we voor u de weegoplossing samen die optimaal bestand is tegen de desbetreffende omgevingsfactoren.
Integratie met diverse IT-systemen
Integratie met diverse IT-systemen
In de logistiek werken weegsystemen vaak samen met andere systemen, zoals ERP en facturering. Onze weegoplossingen kunnen worden geïntegreerd met uw bestaande IT-infrastructuur, voor een naadloze data-uitwisseling en efficiëntere logistieke processen. Ook nieuwe functionaliteiten, zoals batching applicaties, kunnen wij realiseren.
Zowel vaste als mobiele oplossingen
Zowel vaste als mobiele oplossingen
Ruimte is een kostbaar goed. Daarnaast: niet in elke op- en overslagruimte is er voldoende plek voor grondwegingen. In die situatie kunt u beroep doen op mobiele (lees: verrijdbare of per heftruck verplaatsbare) weegoplossingen.

Een greep uit onze weegoplossingen

Test

  • Bekijk categorie
    Pompwagen met weegschaal
  • Bekijk categorie
    Big bag vulinstallatie
  • Bekijk categorie
    Palletweegschaal

Laat u vrijblijvend adviseren

Zoekt u slimme weegoplossingen voor doeleinden van op- en overslag? Of een betrouwbare partner voor kalibratiewerkzaamheden en/of tussentijds onderhoud? De experts van ABW staan voor u klaar om uw weegwensen te bespreken. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neem via onderstaande button contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.