Weegbrug software van ABW

"De digitalisering van onze weeggegevens heeft het papierwerk drastisch verminderd en onze gegevensbeheerprocessen gestroomlijnd."
- Thomas, eigenaar van recyclingbedrijf
"We waren op zoek naar een kosteneffectieve oplossing zonder terugkerende licentiekosten. De weegbrug software van ABW biedt ons alle functionaliteiten die we nodig hebben tegen een betaalbare prijs."
- Derk, IT-specialist bij logistiek bedrijf
"Sinds we overgestapt zijn op de weegbrug software van ABW, hebben we onze operationele efficiëntie aanzienlijk verbeterd. De mogelijkheid om wegingen op afstand te monitoren is een gamechanger voor ons logistiek team."
- Bert, eigenaar van agrarisch bedrijf
Overal toegang tot uw wegingen
Overal toegang tot uw wegingen
Dé digitale oplossing; u hebt zicht/toegang tot uw weging(en) vanaf uw netwerk, waar u ook bent.
Eenmalige aanschaf
Eenmalige aanschaf
Geen dure licenties en stilzwijgend verlengen. Bij ABW weet u waar u aan toe bent.
Uw registraties digitaal verwerkt
Uw registraties digitaal verwerkt
Geen onnodig tijdrovende administratieve handelingen meer met onze weegbrug software.

Breid uw weegbrug uit met de weegbrug software van ABW. Daarmee legt u snel en efficiënt uw registraties vast en produceert u in een handomdraai uitgebreide overzichten. Met inzicht op klant-, vrachtwagen- en productniveau hebben u en uw klanten duidelijkheid in alle relevante vrachtstromen.

Waarom weegbrug software van ABW?

Met de weegbrug software van ABW geniet u van de volgende voordelen:

  • Toegankelijkheid op afstand. Beheer en monitor wegingen vanaf elke locatie via het netwerk. Uw gegevens zijn toegankelijk op zowel pc als mobiele apparaten.
  • Kostenefficiënt. ABW geeft u direct inzicht in de kosten. Wij werken met een eenmalige aanschaf zonder de last van terugkerende licentiekosten. Een slimme investering die blijft geven.
  • Forse tijdbesparing. Stap over van papieren rompslomp naar een gestroomlijnde digitale oplossing. Dit versnelt niet alleen uw administratieve processen, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid (waar sprake van is bij handmatig overzetten).
  • Gegevensbeheer gemak. Upload en download klant-, product-, en voertuiggerelateerde weeggegevens met gemak via .csv-bestanden. Sla uw data veilig op de weegindicator zelf op, of koppel het aan een externe database voor ultieme toegankelijkheid en integratie.
  • Uit te breiden met zelfhulpterminals. De weegbrug software van ABW kan worden uitgebreid met zelfhulpterminals, waarmee de bestuurder zonder tussenkomst van een weegbrugmedewerker (oftewel: onbemand) transacties kan uitvoeren. (Indien bestuurders de weegbrug van beide kanten kunnen oprijden, adviseren we een zelfhulpterminal aan beide zijden van de weegbrug.).
  • Klantvriendelijke oplossing. Stuur klanten desgewenst geautomatiseerd een digitale uitdraai van hun weging(en). U kunt dit per klant instellen door het plaatsen van een vinkje.
  • Maatwerk mogelijkheden. Onze weegbrug software is flexibel ontworpen om naadloos te integreren in uw bestaande systemen en processen. Het is mogelijk om slagbomen, camera's, printers en andere randapparatuur te koppelen aan de software. (Zie volgende rubriek voor meer informatie over koppelingen aan externe systemen.)

Optioneel: koppeling aan externe systemen (bijvoorbeeld ERP)

Wilt u ervoor zorgen dat uw weegbruggen op correcte wijze gegevens uitwisselen met systemen op een hoger niveau, zoals de koppeling met een ERP-systeem?

ABW maakt het mogelijk!

Vul bij interesse onze vragenlijst in. Deze vindt u in het document dat u via onderstaande knop kunt downloaden.

Het formulier betreft een invulbaar PDF-bestand.

In dit formulier vindt u ook aanvullende informatie over de koppelmogelijkheden.

Wij helpen u graag verder

Retourneer het ingevulde formulier voor advies of een prijsvoorstel op maat naar sales@abweegtechniek.nl. Wij helpen u graag verder!

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u meer weten over de weegbrug software van ABW? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact op voor onze tarieven en/of vrijblijvend advies op maat.