Weegschaal kalibratie aanvragen

De zekerheden van kalibreren bij ABW

Uw weegschaal kalibreren via ABW verloopt altijd vlot en vakkundig:

  • Kalibratie vindt plaats volgens de richtlijnen van de EN45501 (beter bekend als de ijkwet). Kortom we kalibreren volgens ijkstandaarden;
  • Voor de kalibraties wordt gebruikgemaakt van gecertificeerde M1 gewichten;
  • De kalibratierapporten worden in PDF-format snel aangeleverd per e-mail, voorzien van uitgebreide en gebruiksvriendelijke overzichtslijsten van uw weegschalen met bevindingen;utomatisch een maand voor deze datum een herinnerings-e-mail om een nieuwe afspraak in te plannen.

Kalibratie op locatie

Heeft u grote/meerdere weegschalen die niet uit het arbeidsproces kunnen worden genomen? ABW verzorgt de kalibratie dan vanzelfsprekend op locatie. Valt de weegschaal buiten de toleranties? Waar mogelijk zorgen we er nog dezelfde dag voor dat uw weegschaal weer volledig nauwkeurig werkt.

Laat uw weegschaal kalibreren door ABW

Meer weten over het kalibreren van uw weegschaal/weegschalen via ABW? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Vraag informatie aan

Formulier succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Bespaar samen tot 15% op uw volgende onderhoud, kalibratie of keuring.

Bij ABW begrijpen we het belang van nauwkeurig en betrouwbaar wegen. Omdat de investering in een weegbrug al fors genoeg is, vinden we het niet minder dan logisch dat u graag bespaart op de kosten voor onderhoud, kalibratie en keuren. Daarom bieden we nu een exclusieve kortingsactie aan. Wanneer u tot maximaal twee andere ondernemingen binnen 5 km van uw locatie aanbrengt voor weegbrugonderhoud-, kalibratie of -keuring, ontvangt u allen een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot 15% van het reguliere tarief! Klik hier voor meer informatie.